Daar wil ik wonen

Doel van “Daar wil ik wonen” is de doorstroming in de woningmarkt op gang te helpen. Het werkt als volgt; U heeft interesse in een woning in een bepaalde wijk, straat of u wilt specifiek in dat huis wonen; schakelt u dan Makelaarshuis de Jong in.

Makelaarshuis de Jong gaat voor u onderzoeken of er in de gewenste wijk, straat , woningen beschikbaar zijn die aan uw woonwensen voldoen. Is dit resultaat positief dan gaat Makelaarshuis de Jong d.m.v. een gerichte mailing/actie onderzoeken of er woningeigenaren bereidt zijn hun woning aan onze woningzoeker(s) aan te bieden tegen een marktconforme prijs.

De filosofie achter deze werkwijze is heel simpel; in deze markt van veel aanbod en weinig vraag , is de consument - eigenaar niet bereidt zijn of haar woning te koop aan te bieden omdat ze niet het risico wil lopen om met dubbele woonlasten te blijven zitten. Als wij de markt kunnen stimuleren door de vraag gerichter te maken kunnen we een aanzet geven tot onderlinge verkoop van de specifieke woning. Het resultaat is geheel afhankelijk van de resultaten uit mailingonderzoek. Uit een pilot blijkt dat de bewoner(s) van het aangeschreven adres vaak niet zelf reageert, maar na contact van de makelaar aan een gericht adres blijkt dat de werkwijze als positief wordt ervaren. U schakelt ons in op basis van “ no cure no pay”, pas na een positieve match worden er minimale kosten doorberekend maar daar heeft u dan waarschijnlijk wel uw droomhuis voor gevonden.

Voor de uitgebreide voorwaarden neemt u contact op met Makelaarshuis de Jong.