Financiële dienstverlening

Bij ons vindt u alles onder 1 dak! Makelaardij, taxaties, hypotheken, verzekeringen!

Makelaarshuis de Jong wil u ook graag van dienst zijn om bv. die droomwoning te financieren! Dat maakt ons tot een compleet kantoor, waar u van A-Z begeleidt kunt worden door adviseurs die allemaal voldoen aan de huidige wettelijke eisen.

Door onze samenwerking met het in Putten gevestigde financiele adviesbureau Heinen, hebben we voor u een betrouwbare partner gevonden.

De werkwijze van het kantoor kenmerkt zich door een hoge vakbekwaamheid in combinatie met een persoonlijke band met de relaties van Makelaarshuis de Jong. Relaties zijn binnen " Financieel adviesbureau Heinen" mensen van ‘vlees en bloed’. Relaties waar met grote zorg wordt omgegaan.

Bij "Financieel adviesbureau Heinen" houdt de dienstverlening niet op na u van dienst te zijn geweest, ook na de afwikkeling van uw financiele zaken blijven ze hun verantwoordelijkheid voor u voelen.

Financieel Adviesbureau Heinen komt altijd persoonlijk bij u thuis waar alle tijd en gelegenheid is om de financiering van de woning door te spreken. U maakt de afspraak op de tijd die het u het beste uitkomt zonder dat u daar vrij voor hoeft te nemen. Voor een afspraak of nadere informatie volg www.fabh.nl

Hypotheken

Hypotheken is een aparte tak van sport, waar u ook mee te maken kunt krijgen als u de bestaande hypotheek wilt wijzigen, een verhoging wilt aanvragen voor een verbouwing of iets dergelijks. Kortom ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe hypotheek om een andere reden dan het kopen van een woning is Financieel adviesbureau Heinen het kantoor waar u kunt binnen lopen voor gratis en vrijblijvend advies.

Recent bekeken