Huis verkopen maar (nog) niet aan de grote klok hangen? Kies dan voor 'Stille Verkoop'.

Stille verkoop is een manier om jouw woning te verkopen zonder er veel promotie aan te besteden. Er kunnen diverse redenen zijn om de woning in de stille verkoop te zetten;

  1. Je wilt niet dat iedereen weet dat je woning te koop staat om bijvoorbeeld privacy- of veiligheidsredenen.
  2. Je wilt meer tijd om je woning te verkopen omdat je zelf nog geen nieuwe woning hebt gevonden.
  3. Je wenst alleen onder bepaalde voorwaarden te verkopen.
  4. Je hebt al een geïnteresseerde potentiële koper gevonden.

Wat doet Makelaarshuis de Jong voor je in de stille verkoop periode?

De woning wordt in de portefeuille van Makelaarshuis de Jong opgenomen waardoor de woning wel kan worden gematcht met potentiele woningzoekenden. Makelaarshuis de Jong gaat vertrouwelijk om met jouw informatie. Je kan rekenen op een discrete verkoop.

Bent je geïnteresseerd óf ben je op zoek naar een woning en kun je jouw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Rutger De Jong van Makelaarshuis de Jong om je woonwensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Momenteel heeft makelaarshuis de Jong ca. 3 woningen in ons 'stille verkoop' bestand. Hieronder een omschrijving van een aantal daarvan.

Middenwoning met carport en vrijstaande berging.                                                                                         Deze moderne, uitgebouwde Middenwoning staat in de vogelbuurt. De woning is aan de achtergevel uitgebouwd en beschikt over een straatgerichte open keukenruimte, vier slaapkamers en complete badkamer. De gezinswoning beschikt over een carport met eigen oprit. De master bedroom is vergroot door twee slaapkamers bij elkaar te voegen en beschikt over een vaste kast. De woning is in 1986 gebouwd en beschikt over 120 m² woonoppervlakte en staat op 172 m² grond en voorzien van energielabel C. Vraagprijs: op aanvraag.

Vrijstaande karakteristieke woning met vrijstaande garage en eigen oprit                                                       (onder constructie) De woning staat op een perceel van ca.400 m² eigen grond. De woning ligt op loopafstand van het oude centrum en is ook geschikt voor de grotere gezinnen. De woning beschikt over een moderne keuken die door moderne ensuite deuren wordt gescheiden van de gezellige woonkamer. De woonkamer krijgt veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. De woning beschikt over een royale badkamer met 5 slaapkamers. In de diepe achtertuin kunt u de zon opzoeken waar u wilt, nooit te warm of te koud !

Vrijstaande woning met aanpandige garage en eigen oprit in rustige vogelbuurt.                                           Rust en ruimte zijn twee wooneigenschappen die typerend zijn voor de locatie waar deze woning is gevestigd. De woning beschikt over ca.193 m² woonmeters die zijn verdeeld over een grote woonkamer met open keukenruimte, bijkeuken, werkkamer, vijf slaapkamers en badkamer .Bij een woning van dit kaliber hoort natuurlijk een mooie grote garage, die zit hier ook bij en heeft ook nog een ruime bergzolder. De woning staat op een perceel van 379 m².                          Vraagprijs : op aanvraag                             

 

 

Maak nu een afspraak!


thumbs up

²