Huis verkopen maar (nog) niet aan de grote klok hangen? Kies dan voor 'Stille Verkoop'.

Stille verkoop is een manier om jouw woning te verkopen zonder er veel promotie aan te besteden. Er kunnen diverse redenen zijn om de woning in de stille verkoop te zetten;

  1. Je wilt niet dat iedereen weet dat je woning te koop staat om bijvoorbeeld privacy- of veiligheidsredenen.
  2. Je wilt meer tijd om je woning te verkopen omdat je zelf nog geen nieuwe woning hebt gevonden.
  3. Je wenst alleen onder bepaalde voorwaarden te verkopen.
  4. Je hebt al een geïnteresseerde potentiële koper gevonden.

Wat doet Makelaarshuis de Jong voor je in de stille verkoop periode?

De woning wordt in de portefeuille van Makelaarshuis de Jong opgenomen waardoor de woning wel kan worden gematcht met potentiele woningzoekenden. Makelaarshuis de Jong gaat vertrouwelijk om met jouw informatie. Je kan rekenen op een discrete verkoop.

Bent je geïnteresseerd óf ben je op zoek naar een woning en kun je jouw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Rutger De Jong van Makelaarshuis de Jong om je woonwensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Momenteel heeft makelaarshuis de Jong ca. 1 woning(en) in ons 'stille verkoop' bestand. Hieronder een omschrijving van een aantal daarvan.

Vrijstaande karakteristieke woning met vrijstaande garage en eigen oprit                                                         De woning staat op een perceel van ca.400 m² eigen grond. De woning ligt op loopafstand van het oude centrum en is ook geschikt voor de grotere gezinnen. De woning beschikt over een moderne keuken die door moderne ensuite deuren wordt gescheiden van de gezellige woonkamer. De woonkamer krijgt veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. De woning beschikt over een royale badkamer met 5 slaapkamers. In de diepe achtertuin kunt u de zon opzoeken waar u wilt, nooit te warm of te koud !

Vraagprijs : op aanvraag                             

 

Maak nu een afspraak!


thumbs up

²