Even voorstellen

Beste bezoeker,

Sinds 26 maart 2009 ben ik gestart in Bunschoten-spakenburg met een nieuw verfrissend makelaarskantoor.

Ik heb altijd in de commercie gezeten, na eerst 5 jaar als beroepsmilitair te hebben gediend bij de Koninklijke Marine ben ik daarna gaan werken als assurantieadviseur in Bunschoten-Spakenburg. Na deze leuke periode in het dorp te hebben gewerkt ben ik gaan werken als adviseur assurantiën bedrijven voor de Kamerbeek groep, wat later de Meeùs groep is gaan heten. In deze periode heb ik ook de opleiding gevolgd als makelaar. Na ruim 15 jaar bij Meeùs te hebben gewerkt vond ik de stap richting de makelaardij een logische. Ik ging werken voor een bedrijf dat zich bezig hield met de verkoop van o.a. nieuwbouwprojecten in het buitenland. Deze projecten werden hoofdzakelijk opgezet voor de beleggers in onroerend goed en voor tweede woningzoekers. Binnen deze buitenlandse makelaardij was het begeleiden van de klant van A tot Z in het (ver) koopproces mijn hoofdtaak.

Vanaf de start is de ontwikkeling van het kantoor voorspoedig verlopen, ondanks de dalende woningmarkt kon en kan er een mooi marktpotentieel worden behaald met zeer goede verkoopresultaten. De kracht van makelaarshuis de Jong is de persoonlijke aanpak; de klantgerichte begeleiding. We zijn van mening dat naast een goede presentatie van de woning, transparantie en vertrouwen belangrijke pijlers waarop de woningzoeker zijn beslissing neemt om te kijken en te kopen. Sinds mei 2016 zijn we gevestigd in een fraai gerenoveerd kantoorpand aan de Oude Schans 84 te Bunschoten-Spakenburg, een prachtige zichtlocatie waar de woningen op een open manier worden gepresenteerd aan de markt. Het kantoor is geopend van 09:00 tot ca. 17:30.

Op dit moment zijn wij een concurrerende makelaar in de markt. Makelaarshuis de Jong beschikt over een zeer groot netwerk, dit werkt ook weer in uw voordeel. Wij hebben ons al bewezen in deze markt en wij willen onze goede naam in stand houden. Hierdoor zullen wij nog harder voor u lopen dan normaal. Wij gaan er vanuit dat u samen met ons de uitdaging aangaat.

Rutger de Jong

Registermakelaar / taxateur
info@makelaarshuisdejong.nl 033-2990870 / 06-13993077 

Durft u het aan, ik wel ! Ik zal u zeker niet teleurstellen ! 

 

Laatste nieuws

Recent bekeken