Verkocht

Verkocht

Schansplein 2-J, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht binnen 5 maanden

Esdoornstraat 16, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht binnen 13 dagen

Bunschoter Veenkamp 35, Bunschoten-Spakenburg

Binnen 2 weken verkocht

Niels en Merel Koelewijn
Vijf jaar geleden kregen wij onze sleutel voor een van de eerste opgeleverde woningen van de Rengerswetering. Na oplevering begon voor ons de leuke tijd van inrichten van de woning. Beetje bij beetje kreeg ons huis vorm en met de voorjaarsvakantie konden wij onze woning betrekken. Hier hebben wij altijd met veel plezier gewoond maar na vijf jaar wonen in een mooie nieuwe woning kregen wij zelf steeds meer zin in een karakteristieke woning. 

Wij besloten onze woning te koop te zetten bij Makelaarshuis de Jong met het idee 'We zien wel hoe het loopt'. Nooit gedacht dat binnen twee weken onze woning verkocht was en we dus snel op zoek moesten naar een nieuwe woning.

Deze karakteristieke woning hebben we inmiddels gevonden en zo konden wij onze droom verwezenlijken.

Verkocht binnen 7 dagen

Bachlaan 41, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht binnen 4 maanden

Weikamp 25, Bunschoten-Spakenburg

Eigenaar vertelt

Oscar en Kim van Dooren
 ……jaar geleden waren we binnen 5 minuten verkocht. Dit moest ons eerste huis in Bunschoten worden. Het karakteristieke van een 100 jaar oud huis, met daarbij de gemakken en ruimte van recente verbouwingen en aanpassingen. De hoge plafonds geven in de woonkamer een heerlijk ruim gevoel en door de grote ramen is het erg licht in huis. De keuken blijft een favoriete plek om te vertoeven, zeker sinds we die in 2011 verbouwd hebben. Veel ruimte om lekker te koken, of gewoon gezellig met vrienden en kennissen van een hapje en een drankje te genieten.
De bijkeuken is ons washok geworden en de kamer daarboven een prima ruimte om onze hobbyspullen op te slaan. In ons geval meer dan voldoende ruimte voor de ski's, de duikspullen en andere vakantie artikelen, maar de ruimte is ook regelmatig gebruikt als extra kamer. 
De badkamer en het toilet op de begane grond hebben we in 2010 aangepakt om te zorgen dat een relatief kleine ruimte zo praktisch mogelijk ingedeeld is. 
Ook de drie slaapkamers of de eerste verdieping kenmerken zich door de relatief hoge plafonds. De slaapkamer aan de achterkant biedt nog toegang tot het platte dak boven de badkamer, waar meer van te maken is dan wij nu gedaan hebben.

De tuin is voor ons nog altijd een aangename verassing. Vooral in het gedeelte achter het huis kan je heerlijk lang van de zon genieten. Naast het huis is er voldoende ruimte voor 2 auto's.

De Weikamp heeft door de jaren heen een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Sinds de straat aan populariteit heeft gewonnen zijn er vele woningen gerenoveerd. De ijssalon moet genoemd worden maar misschien nog wel makkelijker is de supermarkt op een steenworp afstand.. Het centrum ligt op loopafstand.

Het is niet om het huis, de tuin of de buurt dat we overgaan tot verkoop maar vanwege het najagen van een volgende droom.

 
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Makelaarshuis de Jong heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

Verkocht binnen 7 dagen

Regerstraat 4, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht binnen 3 maanden

Dorpsstraat 143, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht binnen 4 maanden

Plecht 23, Bunschoten-Spakenburg

Succesvol verkocht

Verkocht binnen 5 maanden

Veenestraat 32, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht

Meerkoet 76, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht

De Meent 59, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht

Prins Willem Alexanderstraat 18, Bunschoten-Spakenburg

Verkocht binnen 3 weken

Molenstraat 71, Bunschoten-Spakenburg

Succesvol verkocht binnen 1 maand

Verkocht binnen 2 maanden

Prins Clausstraat 13, Bunschoten-Spakenburg

Succelvol verkocht binnen 2 maanden

Fam. Veltman

Verkocht binnen 2 maanden

Prins Hendrikstraat 4, Bunschoten-Spakenburg

Succesvol verkocht binnen 2 maanden

Verkocht binnen 5 dagen

Plecht 12, Bunschoten-Spakenburg

Succesvol verkocht binnen 2 weken

Direct verkocht

Kerkstraat 64, Bunschoten-Spakenburg

centrum appartement

Verkocht binnen 5 maanden

de Savornin Lohmanstraat 19, Bunschoten-Spakenburg

centrum gerelateerde woning

Verkocht

de Savornin Lohmanstraat 11, Bunschoten-Spakenburg

centrum gerelateerde woning

Recent bekeken