NWWI - Taxaties

Ook voor uw (NHG) taxatierapport bent u bij Makelaarshuis de Jong aan het juiste adres. Makelaarshuis de Jong voldoet aan de strengste eisen en voert ook taxaties uit onder de nieuwe strenge NHG voorwaarden.

Een taxatie heeft u vaak nodig voor de financiering van uw nieuw gekochte woning. Echter soms heeft u ook een taxatie nodig als u uw woning wilt gaan verbouwen, of in een minder leuk geval ook bij een boedelscheiding is een eerlijk, deskundig en door alle geldverstrekkers geaccepteerde taxatie een noodzaak.

Het opstellen van een goed en duidelijk taxatierapport vergt kennis en ervaring van de taxateur. De taxateur moet weten wat er in de regio speelt en moet op een juiste wijze de waarde van uw object kunnen bepalen. Bij Makelaarshuis de Jong bent u daarvoor aan het goede adres. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de regio en door ons grote netwerk, kennis en ruimschootse ervaring, kunt u er zeker van zijn dat u een goed taxatierapport in handen krijgt, welke door elke geldverstrekker wordt geaccepteerd.

Na het verstrekken van uw opdracht streven wij ernaar dat u binnen 4 werkdagen een goedgekeurd taxatierapportvan ons ontvangt. Indien gewenst sturen we direct een exemplaar naar uw financiële tussenpersoon.

Er zijn verschillende redenen om uw woning te laten taxeren:

 •  U wilt een hypotheek afsluiten; 
 •  U wilt een woning kopen; 
 •  U wilt de waarde weten t.b.v. de afwikkeling van een nalatenschap.(successierechten)
 •  U wilt uw woning verkopen aan uw kinderen of familie; 
 •  U wilt uw woning onderhands verkopen; 
 •  U wilt een waardebepaling voor uzelf of voor de fiscus;
 •  U gaat scheiden; 
 •  

  Bij ons ontvangt u dus een goed en door elke financiële instelling geaccepteerd taxatierapport en dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

  Onze tarieven;

  Honorarium taxateur
  Kadaster kosten
  Leges gemeenten 
  NWWI gevalideerd rapport 
  Btw
  Totaal€ 445,-*

  * korting van € 50,- bij vooruit betaling: € 395,- .

  Meerprijs appartement

  € 40,00

  Meerprijs Verbouwing

  € 50,00

  Meerprijs Nieuwbouw/vrijstaand

  € 60,00  Makelaarshuis de Jong is aangesloten bij het NWWI ;

  Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

   

  Taxatie button 

  NWWI -Taxatierapport T

  Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 033-2990870 of via de email op info@makelaarshuisdejong.nl

  SCVM NWWI  

  Recent bekeken