Omschrijving

Woningzoekers opgelet ! Ben je op zoek naar een goed onderhouden hoekwoning met garage, carport, eigen oprit, grote tuin? Kom dan eens kijken op de Albert Cuypstraat 17.

Wij nemen u graag mee door de woning : Parkeren doet u op uw eigen oprit, er is plaats voor meerdere auto’s, ook is er een carport beschikbaar op het terrein om uw auto onder te parkeren, u komt de woning binnen  via de voordeur, u komt in de hal waar u rechts van u de toiletruimte  aantreft, deze ruimte is voorzien van een zwevend toilet en fontein, verder in de hal de meterkast die is voorzien van een automatenkast, trap naar de 1e verdieping, door de hal rechtdoor naar de royale L-vormige woonkamer, door de grote hoekerker krijg je lekker veel licht in de woonkamer maar ook meer woonmeters, de openslaande tuindeuren in de achtergevel verbinden de woonkamer met de tuin, door de woonkamer loopt u naar achteren waarin in de aanbouw de keuken is geplaatst, de  keuken aanbouw is breed genoeg om er tafel en stoelen in te zetten, de keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur , door de keuken bereikt u het achter portaal waarin er ruimte is voor de jassen, vanuit de hal kunt u de achtertuin bereiken en de aanpandige berging/bijkeuken waarin de wasmachine- en droger zijn geplaatst.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en en wastafel. Twee slaapkamers zijn bijzonder ruim en ook de kleine slaapkamer heeft een prima formaat. Op zolder is er een ruime voorzolder. Daarnaast is er door de grote dakkapel aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde een grote slaapkamer gerealiseerd. 

De tuin is er een van formaat. Veel ruimte en privacy , u moet dat hebben gezien.

Kortom wil jij een leuke en zeer goed onderhouden hoekwoning met eigen oprit, carport en garage? Dan zien wij je graag op de Albert Cuypstraat 17.

Indeling

Parkeren op eigen terrein, entree, hal met toiletruimte, meterkast (automatenkast), trapopgang, toegang tot de woonkamer, royale lichte  woonkamer met keuken in de aanbouw, keuken met diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, koelkast, combi-oven, kookplaat + afzuigkap, via de keuken toegang tot achterportaal en berging annex bijkeuken, toegang de achtertuin, in de achtertuin vrijstaande garage met aangrenzende carport. Op de gehele benedenverdieping ligt vloerverwarming (hoofdverwarming).

1e verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, royale badkamer met o.a. ligbad en wastafel.

2e verdieping
Ruime voorzolder met toegang tot 4e slaapkamer met kunststof dakkapellen.

Tuin

Royaal perceel met nagenoeg onderhoudsvrije achtertuin,  veel privacy, de ligging is op het Noorden maar door de grootte is er ruim voldoende zon te vinden in de tuin, voordeel is  dat bij teveel hitte de schaduw kan worden opgezocht. Ga op de website naar Zonzone en bekijk hoe de zon dit perceel beschijnt.

Bijzonderheden

Vloerverwarming op de benedenverdieping
Travertin natuurstenen vloer
Dubbele dakkapel
Hoekerker
Aanbouw achtergevel
Zeer ruim perceel
Grote garage met carport
Eigen oprit

Kenmerken