Beschrijving

De woningen aan de Bachlaan staan bekend om hun royale afmetingen. Deze tussenwoning met vrijstaande berging  beschikt naast de royale ruimtes over een groot kunststof dakkapel aan de achterzijde. De ruimtes zijn onderverdeeld in een Z- vormige woonkamer, halfopen keuken met keuken in hoekopstelling, nette badkamer en 4 slaapkamers, ruime zolderverdieping met dakkapel en bergruimtes. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas.
De woning heeft een open ligging en ligt op loopafstand van de meest gebruikelijke voorzieningen o.a. supermarkt (AH), basisschool, bushalte, gezondheidscentrum. U parkeert uw auto voor de deur en er is een directe ontsluiting naar de uitvalswegen A1 en A27.

Kortom een woning met veel potentie op een mooie locatie !

Indeling

Parkeren voor de deur, entree, hal met toiletruimte, meterkast, trapopgang met bergkast, toegang tot de royale Z-woonkamer , halfopen keuken met keuken in hoekopstelling, inloopdeur naar de dipe achtertuin met vrijstaande berging en achterom

1e verdieping
overloop met vast kastruimte, toegang tot drie royale slaapkamers  voorzien van gedeeltelijk kunststof kozijnen met draai-kiepramen, nette badkamer met douchecabine, zwevend toilet en wastafel met meubel, trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Voorzolder met hr cv ketelopstelling, wasmachine -en drogeraansluiting, dakkapel over de gehele breedte, toegang tot de royale slaapkamer.

Tuin

Diepe achtertuin van ca. 14 meter met vrijstaande stenen berging voorzien van inloopdeur naar de achterliggende toegangsweg.

Bijzonderheden

(gedeeltelijk) kunststof kozijnen
Diepe achtertuin (14 meter)
De woning is in september 2019 geschilderd

Kenmerken