Beschrijving

Nieuw in de spotlights bij Makelaarshuis de Jong staat deze woning royale 2-1 kapwoning met levensloopbestendige eigenschappen.
Ben je bezig om een stap te zetten naar een nieuwe woning ? Neem dan deze jonge 2-1 kapper met carport en uitbreidingsmogelijkheden mee in jou zoektocht. Deze 2-1 kapwoning  aan het begin van de Bilderdijkstraat staat in een rustige woonomgeving.  De woning beschikt over ca. 167 m² echte woonmeters en staat op een perceel  van ruim 276 m². Het unieke aan deze woning is dat het gelijkvloers wonen ook tot de mogelijkheden behoort. De slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn misschien nu nog niet noodzakelijk maar kunnen bij het ouder worden goed van  pas komen, en in deze tijd is een extra werkkamer aan huis ook geen overbodige luxe. Op de verdiepingen zijn nu drie slaapkamers aanwezig maar twee extra slaapkamers, op de grote zolderverdieping, zijn daar goed te realiseren.
De woonkamer grenst aan de royale en zonnige achtertuin die het buitenleven aangenaam maken. De keukenruimte ligt aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met Sie matic hoekkeuken.  De voortuin met carport en oprit biedt de bewoner(s) de mogelijkheid om meerdere auto's te parkeren.

Kortom een jonge 2-1 kapwoning met een aangenaam woonklimaat en veel leefruimte binnen en buiten.

Indeling

Wij nemen u graag mee voor een rondleiding door deze royale 2-1 kapwoning. De woning staat in een rustige woonwijk in Bunschoten, de wijk bestaat uit een diversiteit aan woningtypes.
U parkeert op eigen terrein onder de carport, carport met daklicht, de deur naar de berging bevindt zich aan de achterzijde van de carport. Entree van de woning aan de zijgevel, hal met toiletruimte die is v.v. een duoblok en fontein, een meterkast die up-to-date is en v.v. glasvezel en kabel, trapopgang naar de 1e verdieping, in de hal ligt een plavuizen vloer, via de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de woonkamer biedt door de openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin, door de tuingerichte woonkamer bereikt u de aangrenzende werk-slaapkamer met badkamer ensuite. Vanuit deze kamer is er toegang tot de achtertuin. De badkamer is uitgerust met een brede inloopdouche met glazen scheidingswand, toilet en wastafel. Aan de voorzijde van de woning is de keukenruimte gesitueerd, keuken is van Siematic en staat in een hoek opgesteld, vanuit de keukenruimte is er zicht op de straat. In de keuken ligt een plavuizen vloer en in de woonkamer en werk-slaapkamer ligt vloerbedekking.
In de tuin staat achter op het perceel een tuinhuis waarin u bv de fietsen kunt stallen, via de poortdeur in de schutting is er een ontsluiting naar de achterliggende Schoolstraat. 

1e verdieping
Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers van verschillende afmetingen, de kozijnen zijn voorzien van draai-kiepramen, de badkamer ligt tussen twee slaapkamers in en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel,  de wasmachine en droger staan hier opgesteld maar het is mogelijk deze naar de badkamer op de begane grond te verplaatsen of naar de zolderverdieping. Vaste trapopgang naar de zolderverdieping.

2e verdieping
Open zolderverdieping met dakkapel aan de voorzijde, cv ketelopstelling, wtw-installatie. Op deze verdieping is er plaats voor  twee ruime slaapkamers.

Tuin

Royale en diepe achtertuin met bezonning vanuit het zuidoosten. De tuin is ook via een poortdeur naar een aangrenzende steeg te bereiken. In de tuin staat een tuinhuis voor opslag van de tuinspullen.

Bijzonderheden

Energielabel B
Levensloopbestendig (slaapkamer en badkamer op de begane grond)
Werkkamer op de begane grond
Achterom door de steeg aan de achterzijde
Meerdere kamers mogelijk op de zolderverdieping

Kenmerken