Beschrijving

Geen zin in grote verbouwingen, dan moet u eens bij deze vanuit de basis ruime Middenwoning komen kijken.
De woning heeft een breedte van 5,80 en dat vertaald zich naar de ruime woonkamer en keuken maar ook naar de verdiepingen erboven, drie ruime slaapkamers, waarin je met gemak een grote bergkast kwijt kan en een royale badkamer. De lichte woonkamer grenst aan de open keukenruimte waarin een grote hoekkeuken staat opgesteld met de nodige inbouwapparatuur. Door het achterportaal met vaste kastruimte kom je in de diepe achtertuin (ca. 13,50). Het perceel grenst aan de achterkant aan een speel plantsoen voor de kinderen, aan de voorkant heeft u vrij zicht over een groene strook.  De woning is centraal gelegen, nabij supermarkt (AH), openbaar vervoer, centrum, basisschool,artsenpraktijk. Al langer op zoek naar een ECHT GROTE en BETAALBARE eengezinswoning dan is dit een ideale kans.


Wij volgen i.s.m. onze brancheorganisatie VBO de RIVM richtlijnen bij de bezichtigingen;
Bezichtigingen worden gegeven met een tijdsduur van maximaal 30 minuten.
Bezichtigingen maximaal met drie personen inclusief de makelaar. 
De makelaar draagt handschoenen bij de bezichtiging.
U krijgt de gelegenheid om u handen te ontsmetten voor en na de bezichtigingen.
De 1,50 afstand regel wordt zo goed mogelijk nageleefd.

Indeling

Entree, hal met meterkast, toiletruimte, toegang tot de L-vormige woonkamer, open keukenruimte met keuken in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur  o.a. vaatwasser (2015), afzuigkap, kookplaat, koelkast, magnetron-oven (2015), via de keukenruimte toegang tot het achterportaal met vaste kastruimte en inloopdeur naar de achtertuin. Achterop het perceel staat een ruime berging, vanuit de tuin is via een poortdeur het achterliggende plantsoen te bereiken.

1e verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers van diverse afmetingen ( ca. 9 m², 12 m², 15 m² ), alle slaapkamers zijn voorzien van kiep-kantelramen, ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel, zwevend toilet, natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

2e verdieping
Voorzolder met toegang tot was-droogruimte waarin ook de cv ketel staat opgesteld en toegang tot vaste bergruimte, toegang tot de 4e slaapkamer die is voorzien van een groot dakvenster en wastafel, ideaal als gastenverblijf.

Tuin

Achtertuin met een diepte van ca. 13,5 meter, betegeld met groene borders, poortdeur in de schutting met toegang tot plantsoen met speeltoestellen, kindvriendelijke en groene woonomgeving. Achtertuin krijgt bezonning vanuit het Zuiden, lekker vroeg van de zon genieten in deze onderhoudsarme achtertuin.

Bijzonderheden

Onderhoudsvrije kozijnen (aluminium)
Keurig onderhouden
Dichtbij supermarkt(AH) en basis school
Betonnen vloeren
Begane grondvloer geïsoleerd
4 slaapkamers met de mogelijkheid tot meerdere
Kindvriendelijke woonomgeving met speelplaats
Tuin op het Zuiden
HR CV ketel Intergas 2012

Kenmerken