Beschrijving

Droomt u er wel eens van om te wonen in een fraaie, landelijke omgeving, centraal in Nederland met de rust van het buitengebied ? Wij gaan uw droom uit laten komen! 
In het buitengebied tussen Nijkerk en Bunschoten worden 4 vrijstaande exclusieve villa’s met luxe garages  gerealiseerd. De luxe villa’s worden met  kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. De zuidwestelijke kavel, met wijds uitzicht over het buitengebied, is nog beschikbaar!

De fantastische vrijstaande royale villa staat op een kavel van ca. 2.617 m²  wat garant staat voor heel veel leefruimte en vrijheid. Er is veel aandacht besteed aan de architectuur die aansluit bij de andere villa's en de sfeer van het buitengebied. U kunt hier luxueus en duurzaam wonen midden in de polder. Een unieke kans om uw droomhuis helemaal naar eigen wens en smaak in te richten, ook het thuiswerken krijgt op deze plek een hele andere dimensie. 
De villa wordt casco+ gebouwd, wat betekent dat de woning wordt  gebouwd inclusief alle E + W installaties o.a. zonnepanelen, aard - warmtepomp, ventilatie en koeling. Welke keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking of misschien zelfs wellness u kiest is afhankelijk van uw eigen smaak en budget. U kunt de ruimtes ook grotendeels naar eigen voorkeur indelen. Hoe u de tuin indeelt bepaald u grotendeels ook zelf, er is bv voldoende ruimte om een (natuur) zwembad aan te leggen. U moet wel rekening houden met de voorwaarden van het landschapsplan. 
Bent u paardenliefhebber, dan komt u op deze locatie ook zeker aan uw trekken. Er  ligt op een steenworp afstand een manege/pensioenstal en er bestaat de mogelijkheid om naast uw villa land te huren voor uw edele viervoeter. 

Kortom.............een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven !

Kenmerken