Beschrijving

BOVENWONING MET INPANDIGE GARAGE EN EIGEN PARKEERPLAATS
Deze bovenwoning met garage is in 2001/2002 herbouwd en vergroot. Deze is opgedeeld in een bovenwoning met woonkamer, grote woonkeuken en slaapkamer met badkamer en-suite. Op de begane grond betreedt u de woning via de voordeur waarna u in de hal terecht komt met toiletruimte en fontein, aparte meterkast en toegang tot de geïsoleerde garage/berging met elektrische segmentatiedeur. Het woonoppervlak van het bijgebouw is ingemeten op 93 m² en 56 m² inpandige ruimte (garage berging). het bijgebouw heeft een inhoud van 539 m² en staat op een perceel grond van 127 m²

OMGEVING
Bunschoten is een toeristisch, gezellig dorp met zo'n 20.000 inwoners en ligt aan het recreatieve Eemmeer. De oude botterhaven en nieuwe haven die in het centrum liggen zijn ieder jaar weer een trekpleister voor veel toeristen. Het centrum biedt u gezelligheid, is verzorgd en voorzien van de noodzakelijke voorzieningen o.a. (top) restaurants, winkels, supermarkten etc. Daarnaast vele wandel- fiets- en (paarden) sportmogelijkheden. Er is een uitstekende ontsluiting van slechts 5 autominuten naar de A1 en A27/A28.
       

Zoekt u een mooie bovenwoning met garage en eigen parkeerplaats in het hart van het centrum dan is deze woning absoluut een bezichtiging waard.

Indeling

Bovenwoning met woonvergunning: begane grond : hal met meterkast, toiletruimte, vaste trapopgang, toegang tot geïsoleerde berging/garage met volledig betegelde vloer met met aan de voorzijde elektrische roldeur, via trap naar de 1e verdieping, u komt binnen via de keukenruimte met keuken in wandopstelling en voorzien van inbouwapparatuur, balkon te bereiken vanuit de keukenruimte, door de keuken naar de lichte woonkamer die aan de voorzijde is gesitueerd, aan de achterzijde ruimte voor slaapkamer met badkamer en-suite die is uitgerust met inloopdouche, toilet en wastafel. Door de keuken naar de aangrenzende slaapkamer.

Balkon

Klein balkon aan de zidkant

Bijzonderheden

Eigen parkeerplaatsen
Grote geïsoleerde garage

Kenmerken