Beschrijving

Wonen en werken of een eigen Bed & Breakfast? Dit is uw kans!
Deze karakteristieke geschakelde woning staat op een mooie locatie midden in het centrum van Bunschoten-Spakenburg.

De woonboerderij (Kerkstraat 78) en de aparte bovenwoning met inpandige berging en eigen parkeerplaats (Kerkstraat 74) zijn nu los van elkaar te kopen. 
Deze is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren. In de vraagprijs hier genoemd is alleen het hoofdgebouw inbegrepen.

WOONBOERDERIJ MET CARPORT, EIGEN PARKEERPLAATSEN EN LUXE VERANDA
De voormalige boerderij is traditioneel gebouwd en in 1982 volledig verbouwd naar woonhuis met aparte woonkeuken. De woning is in de afgelopen jaren verduurzaamd, er zijn geïsoleerde voorzetwanden geplaatst, de vloer en het dak zijn geïsoleerd en ook alle hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas.
De woning beschikt over een royale woonkamer met sfeervolle houtkachel, een grote woonkeuken met een landelijke keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur. In de keuken zijn nog twee authentieke bedstedes aanwezig die nu als bergruimtes worden gebruikt. Voor de ouderen onder ons; Ik kreeg in de woonkeuken het behagelijke gevoel in de tv-serie Swiebertje te zijn aanbeland waar de veldwachter bij huishoudster Saartje zijn bakkie kwam doen. 
Bijkeuken mag natuurlijk niet ontbreken, in deze ruimte staat een keukenblok en is de wasmachine en droger te plaatsen, de wijnkelder is vanuit de woonkamer op stahoogte te bereiken. Op de bovenste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is uitgerust met een walk in closet. De royale badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en bidet, dubbel wastafel. 
Het hoofdverblijf is een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit steens metselwerkmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen met volledig isolatieglas. Het zadeldak en mansardedak zijn opgebouwd uit houten spanten met houten gordingen en gedekt met pannen. OMGEVING
Bunschoten is een toeristisch, gezellig dorp met zo'n 20.000 inwoners en ligt aan het recreatieve Eemmeer. De oude botterhaven en nieuwe haven die in het centrum liggen zijn ieder jaar weer een trekpleister voor veel toeristen. Het centrum biedt u gezelligheid, is verzorgd en voorzien van de noodzakelijke voorzieningen o.a. (top) restaurants, winkels, supermarkten etc. Daarnaast vele wandel- fiets- en (paarden) sportmogelijkheden. Er is een uitstekende ontsluiting van slechts 5 autominuten naar de A1 en A27/A28.

Kortom: Bent u op zoek naar een gezellige en ruime woning in hartje Spakenburg waar u zo in kan trekken (Kerkstraat 78) of heeft u plannen voor een bed & breakfast in het centrum van Spakenburg (Kerkstraat 74) of zoekt u een wooncombinatie (ouders met kinderen), dan bent u hier op jet juiste adres.

Indeling

Hoofdgebouw: in 1982 volledig verbouwd van boerderij naar woonhuis . Bijgebouw: in 2001 herbouwd en vergroot
Hoofdgebouw begane grond: entree, hal met meterkast, doorgang naar bijkeuken met toiletruimte en wasmachine- en drogeraansluiting, via de hal toegang tot de woonkamer met houtkachel en vaste kast, kelderruimte op stahoogte bereikbaar, toegang tot de woonkeuken met luxe keukenopstelling en voorzien van de nodige apparatuur, 2x bedstee in gebruik als bergruimte. Kelderruimte van ca. 4 m²

1e verdieping
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers waarvan er twee zijn voorzien van vaste kastruimte en de ouderslaapkamer van een walk-in closet, royale en complete badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, zwevend toilet en bidet.

Eerste verdieping

Hoofdverblijf
1e verdieping: vaste trapopgang overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers met bergruimte, ouderslaapkamer voorzien van inloopkast, diverse bergruimtes, badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Tuin

Fraai aangelegde tuin met veel groen en diverse terrassen, luxe veranda met gedeeltelijk afsluitbare glazen wand, carport met bergzolder.

Bijzonderheden

Woningen zijn van los van elkaar te kopen !

Centrum locatie
Generatie wonen mogelijk (aparte bovenwoning met inpandige garage)
Bed en breakfast in hartje centrum
Luxe veranda 
Carport met berging
drie eigen parkeerplaatsen op eigen terrein
Fraai aangelegde tuin
Voorzetwanden
dakisolatie

Kenmerken