Beschrijving

Gewoon bijzonder !
Deze prachtige Middenwoning uit de jaren'30 voldoet aan alle eisen van deze tijd, u kunt bij deze Middenwoning zelfs parkeren op eigen terrein en de locatie waar deze woning staat is top !
U moet de sfeer en de ruimte van deze woning zelf ervaren omdat dit lastig is te beschrijven maar we doen een poging; 
Van de  uitstraling van de woning wordt je al blij, met de glas-in-loodramen, mooie overstekken en het grote mansardedak met Oudhollandse pannen krijgt deze woning het karakter van de jaren 30. In de woning is met name het hoge plafond wat in het oog springt, hierdoor krijg je lekker veel leefruimte in het vertrek waar je het meest van de dag aanwezig bent. Deze ruimte is eventueel op te delen in een voorkamer en woonkeuken. De vloer van deze verdieping is van beton en is geïsoleerd, ook de wanden zijn geïsoleerd doordat er voorzetwanden zijn geplaatst. Aan de achtergevel is een grote aanbouw aanwezig waarin de keuken, het toilet en bijkeuken zijn geplaatst. In de achtertuin staat een tuinhuis die als berging dient.
Op de overige twee verdiepingen zijn vier slaapkamers aanwezig en een complete badkamer.

Kortom; een bijzondere woning op een bijzonder locatie !

Indeling

Parkeren kunt u bij deze Middenwoning op eigen terrein, entree, voorportaal met meterkast (vernieuwd), toegang tot heerlijk ruime woonkamer, door de hoogte van het plafond (ca. 3,40 meter) krijg je een prettige leefruimte in de woonkamer, woonkamer is voorzien van een houtkachel, veel licht door de grote raampartijen, vaste bergkast, deur met toegang tot de trap, door de woonkamer naar de dichte keukenruimte met bergruimte en inbouwapparatuur, tussen portaal met toiletruimte en inloopdeur naar de achtertuin, bijkeuken met grote oven, veel bergruimte (vaste kasten) en wasmachine-aansluiting.

1e verdieping
grote overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping, toegang tot ruime ouderslaapkamer met vaste kastruimte, tweede slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel ombouw.

2e verdieping
overloop met toegang tot een 3e en 4e  slaapkamer, veel bergruimte, hr cv ketel in kast, de grote slaapkamer is er een uit een sprookje, met vaste bedstee !

Tuin

Lange smalle tuin op het Zuiden, met tuinhuis achter in de tuin.

Bijzonderheden

Centrumlocatie
Gedeeltelijk vloerverwarming woonkamer
Parkeren op eigen terrein (uniek voor centrum)
Royale woonkamer met mogelijkheden (stalen deuren/en-suitedeuren)

Kenmerken