Omschrijving

Deze HOEKWONING met carport is gelegen in een kindvriendelijke buurt met in de nabijheid een speeltuin, de woning ligt op een perceel van 188 m². Naast de woonkamer met open keuken  beschikt de woning over 4 slaapkamers, royale badkamer en inpandige berging.

Op zoek naar een woning met potentie waar u kan aan/uitbouwen en naar uw eigen hand kan indelen en moderniseren? Stop dan maar met zoeken en bel Makelaarshuis de Jong voor een bezichtiging van deze hoekwoning!

Indeling

Begane grond
Onder de carport naar entree, via entree naar hal met toiletruimte voorzien van duoblok en fontein, meterkast, toegang tot de lichte en tuingerichte woonkamer, in achtergevel inloopdeur naar de zonnige achtertuin, open trap naar de 1e verdieping, straatgerichte keukenruimte met keuken in hoekopstelling, via de keukenruimte toegang tot achterportaal met deur naar buiten en toegang tot de inpandige berging.

1e verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers va respectievelijk 12 m², 9 m² en12 m², badkamer met douchecabine, toilet en wastafel , natuurlijke beluchting en daglichttoetreding, vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Voorzolder met wasmachine- en droger opstelling, cv ketelopstelling, toegang tot 4e slaapkamer metVvelux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin

Royale tuin met bezonning vanuit het zuiden, veel privacy,  poortdeur naar het naastgelegen parkeerterrein.

Bijzonderheden

Carport
Woning met potentie
Royale tuin op het Zuiden

Kenmerken