Beschrijving

Nieuw bij Makelaarshuis de Jong deze aantrekkelijke en heel goed onderhouden Middenwoning.

Ideale starterswoning op een heerlijke locatie midden in het centrum van Bunschoten, geen drukte van het centrum maar wel de voordelen van alle voorzieningen op loop-fietsafstand.
De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd waardoor er een fijne woon-leefruimte is ontstaan waarin de woonkamer en open keukenruimte in elkaar overgaan, de ruimte ziet er netjes en sfeervol uit . 
Over de gehele benedenverdieping ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling met een verplaatsbaar werkeiland, veel bergruimte en ruimte om te koken. De frisse badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel bevindt zich in de aanbouw achter het achterportaal. De aparte was-droogruimte bevindt zich ook op de begane grond wat erg praktisch is.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers ondergebracht met een aparte walk in closet, de droom van iedere vrouw. De ouderslaapkamer wordt heerlijk gekoeld door de aanwezige airconditioning, via deze kamer is het dakterras te bereiken. Aan duurzaamheid is ook gedacht, vloer,-dak-,en muurisolatie en wat dacht u van de aanwezige zonnepanelen, de investering is al voor u gedaan, het rendement strijkt u op!
Het buitenleven is op deze locatie ook heel prettig, de diepe achtertuin biedt de bewoners veel privacy, geen achterburen . 

Kortom een fraaie Middenwoning op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum zal menig woningzoeker aanspreken

Indeling

Entree, hal met trapopgang en meterkast, toegang tot de uitgebouwde woonkamer v.v. vaste kaste kast onder de trap, woonkamer v.v. plavuizen met vloerverwarming, open keukenruimte met keuken in hoekopstelling, werkeiland, v.v. inbouwapparatuur, vanuit de keukenruimte is er toegang tot de aparte was-droogruimte, door de keukenruimte naar het achterportaal, vanuit het achterportaal is er toegang tot de toiletruimte die is v.v. zwevend toilet en fonteintje, door achterportaal naar de nette badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel, in achterportaal inloopdeur naar de royale achtertuin, aanpandige stenen berging, vrijstaande berging/duiventil, achterom naar de achterliggende steeg.

1e verdieping
overloop met toegang tot drie slaapkamers, ouderslaapkamer v.v. airconditioning en wastafel, vanuit de ouderslaapkamer toegang tot ruime dakterras, vanuit de overloop toegang tot walk in closet (vaste kledingkast), overloop met toegang tot de bergzolder middels vlizotrap.

2e verdieping
Bergzolder

Tuin

Royale achtertuin met veel privacy, geen inkijk van achterburen. Nagenoeg volledig bestraat met terrastegel en klinkers, ruime terrasmogelijkheden.

Bijzonderheden

Uitgebouwde woonkamer met plavuizen v.v. vloerverwarming
Nieuwe fundering en geïsoleerde betonvloer (2010)
Vloer,-dak,-spouwmuurisolatie
Aparte was-droogruimte
Stenen aanpandige berging
Keurige achtertuin met achterom
Aparte toiletruimte 1e verdieping
Complete Badkamer op de begane grond
Airconditioning
8 zonnepanelen
cv ketel (Nefit) 2014
Rolluik achterzijde en screens aan de voorzijde

Kenmerken