Beschrijving

In het prachtige Zuyderzee woongebied, aan het Eemmeer, staat deze goed  onderhouden en uitgebouwde turnkeywoning. De woning mag er zijn, een prachtige uitstraling aan de buitenzijde en van binnen keurig afgewerkt en voorzien van alle luxe en comfort.  Bij binnenkomst valt gelijk de lichte woonkamer op, dit zorgt voor een prettig leefklimaat in de woning. Daarnaast is de woning uitgebouwd waardoor er lekker veel woonruimte is ontstaan. De keukenopstelling staat aan de voorzijde van de woning, aan beide zijde in deze  ruimte zijn de keukenkasten met inbouwapparatuur geplaatst. Een moderne keuken met o.a. keramische kookplaat met design afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer, combi-oven magnetron, composiet werkblad. Door de openslaande tuindeuren aan de voorzijde creëer je in de zomer een buitenkeuken. De allesbrander in de woonkamer is een eyecatcher, behagelijke warmte  uit een afsluitbare haard. 
Op de beide verdiepingen zijn in totaal 5 slaapkamers van verschillende afmetingen terug te vinden, aan de achterzijde zijn ze voorzien van rolluiken. De frisse badkamer is voorzien van een ligbad , dubbel wastafel met treklades en zwevend toilet Op de bovenste verdieping is er nog een aparte ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger en een bergzolder.
De woning staat op één van de mooiste locaties van het dorp Bunschoten-Spakenburg. Een heerlijke plek om te wonen in een stukje authentiek Spakenburg, dichtbij het centrum aan de haven en het randmeer, de plek om op jezelf te gaan wonen of dichterbij het centrum.

Indeling

Parkeren doet u voor de deur, entree, ruime hal met toiletruimte, toiletruimte voorzien van een zwevend toilet met fontein, meterkast, trapopgang , toegang tot de uitgebouwde woonkamer ( ca. 10.50 m.), woonkamer v.v. een allesbrander, open keukenruimte met stijlvolle keuken in wandopstelling ( 2-zijden) v.v. luxe inbouwapparatuur, door de openslaande tuindeuren in de achtergevel is er toegang tot de onderhoudsvrije achtertuin, overkapping aan de berging,  achterom via de poortdeur.


1e verdieping
Overloop met vaste trapopgang,  toegang tot drie slaapkamers, ouderslaapslaapkamer v.v. vaste kastruimte met schuifdeuren  en rolluiken,  2e slaapkamer achterzijde v.v. rolluiken, badkamer met ligbad, zwevend toilet , dubbel wastafel met treklades.

2e verdieping
Voorzolder met wasruimte, toegang tot twee slaapkamers v.v. kunststof dakkapellen en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin

Onderhoudsvrije tuin omheind met houten schuttingen, poortdeur naar de achterliggend pad, overkapping grenst aan de berging.

Bijzonderheden

Kwaliteitsaspecten;
Dubbel kunststof dakkapel
Allesbrander
Rolluiken aan de achterzijde 
Nette vloer-en wandafwerking
Parkeervergunnining aanwezig.

Kenmerken