Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Makelaarshuis de Jong deze uitgebouwde Hoekwoning met vrijstaande geisoleerde garage/praktijkruimte met kap en eigen oprit.
De keurig onderhouden Hoekwoning is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd, aan de achtergevel is een kunststof serre geplaatst die voor veel lichtinval zorgt in de woonkamer.  In de woonkamer ligt een stenen vloer die is voorzien van vloerverwarming, de betonnen vloer is geisoleerd. De keukenruimte bevindt zich aan de straatzijde, in deze ruimte staat een hoekkeuken die is voorzien van massief houten kastdeurtjes en inbouwapparatuur.
De woning beschikt naast de royale woonkamer over vier slaapkamers en een grote badkamer.
Het grote pluspunt bij deze woning is de royale geïsoleerde garage met bergzolder. De garage kan worden verwarmd en is zeer 
geschikt om in te richten als praktijkruimte voor  diverse beroepsgroepen. De ruimte beschikt ook  over een bergzolder .
Parkeren kan voor de deur maar ook op eigen terrein. 

Kortom een echte HOEKWONING met alle wooneigenschappen die bij een Hoekwoning horen o.a. : eigen oprit, grond naast de woning met achterom, grote garage van 34 m² met bergzolder, groot perceel van 200 m², tuin op het Zuiden.

Indeling

Parkeren op eigen terrein, entree, hal met toiletruimte, trapopgang, toegang tot de uitgebouwde woonkamer, doorloop naar de serre (kunststof), dubbele tuindeuren met toegang tot de op het zuiden liggende achtertuin, grote vrijstaande en geïsoleerde garage met bergzolder, garage v.v. verwarming.
In de woning aan de straatzijde gesitueerde keukenruimte, hoekkeuken v.v. inbouwapparatuur, bergkast in de woonkamer.

1e verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en royale badkamer.

2e verdieping
 overloop met voorzolder, wasmachine-aansluiting, cv-ketelopstelling, toegang tot de 4e slaapkamer die is voorzien van een kunststof dakkapel.

Tuin

Onderhoudsarme achtertuin met zon ligging op het Zuiden, poortdeur in de schutting, toegang tot de royale garage met bergzolder.

Bijzonderheden

Vrijstaande geïsoleerde garage met bergzolder 
Kunststof serre
Tuin op het Zuiden
Eigen oprit
Kunststof dakkapel

Kenmerken