Omschrijving

Gelegen op toplocatie in het fraaie dorp Bunschoten vindt u dit royale 3-kamer APPARTEMENT met separate BERGING in het souterrain. Het appartement maakt deel uit van een exclusief en goed verzorgd complex met appartementen.  
Het appartementencomplex L’Hermitage is in 2006 gebouwd met hoogwaardige materialen, volledig geïsoleerd en voorzien van een liftinstallatie. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping met een ruim balkon (10 m²) vanwaar u ieder dag kunt genieten van de rust en het vrije uitzicht. Het appartement beschikt naast de lichte woonkamer over een open keuken met keuken in hoekopstelling, badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, een inpandige berging met wasmachine-en drogeraansluiting en twee slaapkamers.

Kortom een zeer comfortabel en betaalbaar appartement in een goed  verzorgd en financieel gezond appartementencomplex. Heel graag laten wij u dit appartement van binnen en van buiten ervaren, hierdoor krijgt u een juiste indruk!

Indeling

U komt het complex binnen via een van de twee hoofdingangen aan de voorzijde, via het intercom met video kunt u vanuit het appartement zien u komt bezoeken.
Via de hoofddeur komt u in het portaal met de postbussen, trapopgang en de liftinstallatie.  Over het overdekte galerij naar de entree op nummer 76.
Entree naar de hal met meterkast, toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en inpandige berging, via de hal toegang tot de lichte woonkamer met balkon, open keukenruimte met keuken in hoekopstelling.
In het souterrain bevindt zich de berging van ca. 6 m²

Balkon

Ruim balkon van ca. 10 m² met vrij zicht en bezonning vanuit het Oosten.

Bijzonderheden

Inpandige berging voor wasmachine en droger
Separate berging in het souterrain
VvE bijdrage € 72,- per maand
VvE checklist aanwezig
Ruim balkon ca. 10 m²

Kenmerken