Beschrijving

Nieuw bij Makelaarshuis de Jong dit royale en keurig onderhouden luxe 3-kamer appartement uit 2008.
Dit fraai gelegen appartement ligt op de 1e verdieping van een appartementengebouw in de populaire wijk Koenraadswetering. 
Het luxe appartement heeft 2 slaapkamers en een privé-berging op de begane grond. Veilig en levensloopbestendig wonen door bereikbaarheid per lift en toegang middels een intercominstallatie. De woonkamer met open keukenruimte liggen aan de voorzijde. De open keukenruimte beschikt over een tijdloze hoekkeuken met inbouwapparatuur. Door de aluminium schuifpui bereikt u het royale balkon met gunstige zonligging op het zuidwesten. Het sanitair bestaat uit een luxe badkamer met hoek ligbad, douchecabine en wastafel. Het toilet met fontein staat in een aparte ruimte, ook voor het het wassen en drogen is een aparte ruimte beschikbaar.            
Het appartementencomplex beschikt over een liftinstallatie.

Kortom een luxe 3-kamerappartement met lekker veel woonruimte en een ruim balkon, op een geliefde locatie !

Indeling

Indeling
straatniveau;
Auto parkeren in de parkeerhaven naast het appartementsgebouw, eigen berging op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw, entree hoofdgebouw in de zijgevel, contact via de video intercom met de bewoners, toegang tot de centrale hal, postbussenopstelling, u neemt de lift of gaat via het trappenhuis naar de 1e verdieping.

1e verdieping
Met de lift of trapopgang naar de 1e verdieping van dit fraaie appartementengebouw, via de galerij bereikt u de entree van dit kwalitatieve goed gebouwde 3-kamerappartement, hal met toegang tot kleine slaapkamer, (ouder) slaapkamer met badkamer en-suite, (ouder)slaapkamer is v.v. een screen /zonwering, badkamer is v.v. vloerverwarming met hoek ligbad, douchecabine en wastafel, aparte toiletruimte met zwevend toilet en fontein, inpandige berging/technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en hr cv ketelopstelling, aan het eind van de hal toegang tot de royale woonkamer met open keukenruimte ca. 40 m². De lichte woonkamer biedt toegang tot het royale balkon van ca. 9 m² met bezonning vanuit het zuidwesten, buitenzonwering. Over de gehele verdieping ligt een laminaten vloer, behalve de badkamer, de wanden zijn gestuukt.
De open keukenruimte is uitgerust met een keuken (2009) in hoekopstelling v.v. lekker veel bergruimte en v.v. inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat met afzuigkap, koelkast , vaatwasser, combi-oven.

Balkon

Royaal balkon van ca. 9 m² met bezonning vanuit het zuidwesten en v.v. een inschuifbaar windscherm en buitenzonwering.

Bijzonderheden

Lage servicekosten ca. € 92,50,- per maand
Gezonde VvE
Royaal balkon op het zuidwesten met windscherm en buitenzonwering
Eigen berging op de begane grond
Liftinstallatie
Geliefde woonwijk Koenraadswetering

Kenmerken