Omschrijving

Bent u op zoek naar een kangoeroewoning en/of zorgwoning, ruimte voor gastouderopvang of misschien heeft u altijd al wel een bed en breakfast willen beginnen. Wij bieden u nu de kans om een of meer van deze mogelijkheden te benutten in deze geschakelde woon-werkcombinatie.

De combinatie bestaat uit een grote benedenwoning en een kleinere benedenwoning die beiden volledig gelijkvloers wonen mogelijk maakt, de gezamenlijke woonoppervlakte is 199 m². Deze ruimtes zou u bv kunnen gebruiken als kangoeroewoning en/of bed en breakfast ruimte.

De bovenwoning  heeft een eigen opgang maar kan ook via de benedenwoning worden bereikt. De bovenwoning beschikt over een groot dakterras van ca.66 m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 135 m² die wordt onderverdeeld over een royale woonkamer met open keukenruimte, complete badkamer, aparte toiletruimte en twee slaapkamers. De bovenwoning is van 2000  en heeft een vernieuwde geïsoleerde kap gedekt met pannen.

Deze unieke wooncombinatie staat op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Nijkerk. De woning is goed te bereiken via bestemmingswegen en op geringe afstand van de uitvalswegen A28 en de A1.

Kortom: Kom en bewonder deze unieke combinatie en laat u informeren over de mogelijkheden.

Indeling

Wij nemen je graag mee door deze bijzonder wooncombinatie;
Parkeren kunt u voor de deur of u heeft de mogelijkheid te parkeren op eigen terrein, de benedenwoning betreedt u via de hoofdingang, u komt in de woonkamer die lekker ruim is, aangrenzend bevindt zich de open keukenruimte met een keuken die is opgebouwd uit diverse bergkasten, en diverse keukenapparatuur, daaraan grenst de eetkamer die middels glazen deuren wordt afgescheiden van de keuken, vanuit de eetkamerruimte  kunt u de badkamer, bijkeuken, was-droogruimte en aparte toiletruimte bereiken. Op deze woonlaag zijn 2 ruime slaapkamers gesitueerd en tevens een aparte hal met doorgang naar de bovenwoning.
Benedenwoning i.c.m. bovenwoning zeer geschikt als kangoeroewoning of benedenwoning te gebruiken als gastouderopvang.

De kleinere woonunit, die zeer geschikt is als bed & breakfast ruimte, is te bereiken via de entree in de zijgevel, u komt binnen in de woonkamer,  links van de woonkamer bevindt zich de keukenruimte met keuken in wandopstelling, los staand fornuis, via de keuken toegang tot badkamer met apart toilet, rechts van de woonkamer bevindt zich de slaapkamer. Aan deze woonunit zit een aparte geschakelde berging  en een hoekwoning , deze woning is . niet bij de koop is inbegrepen.

De bovenwoning is ook te bereiken via de hoofdingang in de zijgevel maar ook via een doorgang in de benedenwoning naar de hal van de bovenwoning. Hal met trap naar de bovenwoning, deur naar de benedenwoning, bedstee onder de trap, overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers, bergruimte met ketelopstelling, complet badkamer met ligbad, douchecabine, en dubbele wastafel, wasmachineaansluiting, aparte toiletruimte, toegang tot de woonkamer met open keukenruimte, open keukenruimte met keuken in wandopstelling, vanuit de keuken direct toegang tot de royale en lichte woonkamer, de woonkamer is uitgerust met  grote gaskachel, vanuit de woonkamer direct toegang tot het zonnige dakterras van ruim 66 m². Vanaf het dakterras kunt u via een vaste trap aan de zijgevel ook de tuin bereiken.

Tuin

Rondom de benedenwoning ligt een grote tuin met vrijstaande blokhut, in de grote tuin is er volop van de zon te genieten maar u kunt ook een schaduwplek opzoeken . De tuin is te bereiken via de ingang aan de linkerzijde van de benedenwoning of via de inloopdeur in de eetkamerruimte van de benedenwoning.
Het royale dakterras ( 66 m²) is te bereiken vanuit de bovenwoning.

Bijzonderheden

Kangoeroewoning
Bed and breakfast
Gastouderopvang mogelijkheid
Goed geïsoleerd (dak, -glas,-en gevelisolatie)
Dakterras en grote tuin
Goed onderhouden
Kunststof kozijnen (kleine     benedenwoning)
2 nieuwe cv ketels 2017
Aparte meterkast per woonunit
Aparte berging van ca.14 m²

Kenmerken