Aankoopmakelaar

Ik help u graag om uw nieuwe woning te kopen zodat alles prima verloopt en je de gelukkige eigenaar en tevreden eigenaar wordt van je nieuwe woning. In onderstaand stappenplan laat ik u zien welke acties ik onderneem in het aankopen van de nieuwe woning.

Stappenplan:

Stap 1

U gaat de woning de eerste keer zelf bezichtigen. Rutger gaat met de 2e bezichtiging van de woning mee.

Stap 2

Rutger controleert de kadastrale en meetgegevens van de woning.

Stap 3

Rutger bepaalt de waarde van de woning voor een goed onderbouwd bod van de woning zodat je niet teveel betaald voor de woning.

Stap 4

Rutger adviseert of de woning bouwtechnisch gekeurd moet worden.

Stap 5

In overleg met u start Rutger de onderhandelingen op en bepaald in overleg met u hoe we de woning aankopen. De stappen daarin worden goed gedocumenteerd/ vastgelegd.

Stap 6

Bij een succesvolle aankoop controleert Rutger de koopovereenkomst.

Stap 7

Rutger laat een (NWWI) taxatie van de woning maken t.b.v. de financieringsaanvraag van de woning.

Stap 8

Rutger gaat met u mee bij de eindinspectie en de overdracht van de woning.

Droomhuis zoeken

Misschien heb je nog geen woning gevonden. Dan kan ik je helpen bij het vinden van je droomhuis. Ik zie dagelijks het nieuwe aanbod eengezinswoningen, tweekappers, appartementen en vrijstaande woningen en als ik precies weet waar je naar op zoek bent, kan ik de juiste woningen selecteren. Op basis van afgesproken, objectieve selectiecriteria.

Als je je droomhuis hebt gevonden, help ik je bij de koop en de administratieve afhandeling. Ook voor deze service hanteer ik heldere en reële tarieven.

Maak nu een afspraak!

Maak nu een afspraak!


thumbs up