Woning verhuren

U wilt u woning of appartement verhuren, tijdelijk, voor langere termijn of permanent ?

Bij makelaarshuis de Jong hebben we de expertise in huis om uw woning op een veilige manier te verhuren. Wil je zonder zorgen je woning verhuren? Volg dan onderstaan stappenplan;

1. Kennismakingsgesprek

U wilt met de verhuurmakelaar een gesprek aan gaan over de verhuur van uw woning. In dit geheel vrijblijvende gesprek geeft de makelaar u uitleg over de werkwijze en u kunt uw vragen stellen. Indien u wenst kan het gesprek worden gecombineerd met de woningopname.

2. Opname

Bij de opname brengen wij de woning uitgebreid in kaart en stellen wij een omschrijving en fotopresentatie op.

3. Marketingacties

De woning wordt op de website van www.makelaarshuisdejong.nl gepresenteerd en op alle huurwoning sites in Nederland. De woning wordt ook aan de zoekende huurders voor gesteld. Op deze manier is het bereik van de woning optimaal en wordt er snel verhuurd.

4. Match

Als geschikte kandidaten zich melden omdat de woning binnen hun zoekcriteria valt of er worden intern geschikte kandidaten gevonden, dan volgen de bezichtigingen.

5. Bezichtiging

De makelaar gaat met de kandidaat of meerder kandidaten tegelijk de woning bezichtigen. Mocht de woning nog verhuurd zijn, dan wordt de huidige huurder gebeld om een afspraak te maken voor de bezichtiging(en). Indien u wenst kunt u bij de bezichtigingen aanwezig zijn. Na de bezichtiging wordt u op de hoogte gehouden van het resultaat.

6. Kandidaat huurder (screening)

Wij willen er zeker van zijn dat wij met betrouwbare en solvabele huurders te maken hebben. Daarom screenen wij de kandidaat huurders uitgebreid door diverse credit checks, een uitgebreid antecedentenonderzoek en diverse documenten op te vragen en te controleren.

Na positief advies worden alle gemaakte afspraken en voorwaarden in een overeenkomst verwerkt.

7. Huurovereenkomst

Makelaarshuis de Jong stelt de huurovereenkomst op, deze overeenkomst is conform het meest recente model, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) . Deze overeenkomst wordt met alle partijen besproken en vervolgens ondertekend.

8. Sleuteloverdracht

Nadat partijen de huurovereenkomst hebben getekend zal Makelaarshuis de Jong een afspraak met huurder en verhuurder maken voor de sleuteloverdracht.

9. Financieel en technisch beheer

Desgewenst kan Makelaarshuis de Jong u als verhuurder ontlasten door het financiële en technische beheer van u over te nemen waardoor je als verhuurder een zorgeloze verhuurperiode ervaart.

Contact

Indien u interesse heeft in mijn klantgerichte en actuele benadering van de woningmarkt, dan wil ik u vragen om een afspraak te maken via 033-2990870 of via het contactformulier.

Ik ben u in ieder geval graag van dienst bij deze belangrijke stap in uw leven.

Neem contact op