Een eigen plek onder de zon

 

Makelaarshuis de Jong heeft haar dienstverlening uitgebreid met de begeleiding van het kopen of zelf laten bouwen van een tweede woning in Griekenland in de regio Epirus ( het best bewaarde geheim van Griekenland). Rutger de Jong eigenaar van Makelaarshuis de Jong heeft al sinds hij werkzaam was bij een internationale makelaar de droom om mensen te helpen bij “hun” droom om een tweede woning aan te kopen in hun vakantieland Griekenland.

Het ontbreken van kennis van het Griekse systeem, de onduidelijkheid en de complexiteit over te volgen stappen in het koopproces weerhoudt veel mensen ervan om hun vastgoeddroom te verwezenlijken. Toch ligt het kopen van een huis in het buitenland vandaag de dag voor veel mensen binnen handbereik. Wel is het belangrijk om bij de aankoop niet over één nacht ijs te gaan. Het gebrek aan kennis van de buitenlandse markt kan alleen opgevangen worden met goede en transparante begeleiding. Makelaarshuis de Jong staat erom bekend transparant en onafhankelijk te werken en heeft sinds de oprichting in 2009 bewezen een betrouwbare en deskundige partner te zijn in de nationale woningmarkt.

Sinds kort werkt Makelaarshuis de Jong succesvol samen met het Griekse aannemers-/-ontwikkelingsbedrijf “Manicon” van de eigenaar Donis Dimitrios. Deze partner kwam in beeld na het huren van een villa in deze regio van een Belgische eigenaar. Door de vele aanbevelingen en contacten met deze ontwikkelaar en niet te vergeten de fraaie design huizen die ze hebben ontworpen en gebouwd was het voor ons duidelijk dat we een betrouwbare partner hadden gevonden in de regio waar we zelf graag op vakantie gaan. Manicon ontwikkelt en bouwt uw droomhuis naar uw wensen en verzorgt i.s.m. Makelaarshuis de Jong de afwikkeling van de aankoop van uw woning. Ook na de aankoop van uw woning blijft Makelaarshuis de Jong het aanspreekpunt voor u . Wilt u uw woning verhuren dan bent u bij Manicon ook aan het juiste adres, sinds kort heeft het bedrijf een verhuurafdeling die de door hun gebouwde woning voor uw verhuurd zodat u er geen omkijken naar heeft.

Heel belangrijk is dat u voor uzelf helder heeft wat uw wensen zijn. Zoekt u een huis voor recreatie, voor permanent verblijf of ziet u de aanschaf puur als investering? Op basis van uw wensen helpt en adviseert Makelaarshuis de Jong u bij het zoeken en aankopen van uw Tweede Thuis.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. 


Neem direct contact met ons op